Groomer's Goop

Groomer's Goop - för hund & katt

Groomers's Goop är samma effektiva rengöringsserie som Galloping Goop,  fast anpassad till de mindre sällskapsdjuren. Ni som använder Galloping Goop känner igen produkternas funktioner som är samma fast med lite nya namn och mindre storlekar på burkar och flaskor. Formulan är här framtagen för mindre pälsdjur så det fungerar inte bara på katt och hund utan även på t. ex. kanin och marsvin. 


Produkterna kommer från samma tillverkare i USA som Galloping Goop och denna serie är såklart då också biologiskt nedbrytbar och giftfri. Groomer's Goop har funnits sedan 2005 och säljs över hela värden med många nöjda användare. För bästa finish och resultat använder du Groomers Goop produkter i 3 steg.

Steg 1 - Degreaser

Steg 2 - Schampo  

Steg 3 - Balsam


Ingredienser och bruksanvisning hittar du under respektive produkt i webbshopen. Groomer's Goop som säljs av Kingers Import AB är registerade på Kemikalieinspektionen (A-nummer) och har etiketter på svenska.


Groomer's Goop har nu också sin egen webbsida med webshop på www.groomersgoop.se och Groomersprodukterna kommer att fasas ut från denna sidan under 2023 och bara finnas där.


Dessa Groomer's Goop produkter säljs i Sverige:

Degreaser (kräm)


Degreaser Flytande

Steg 1 - Degreaser

Groomer’s Goop Degreaser är första steget för professionell skötsel av pälsar på hund & katt och mindre pälsdjur. Denna rengöringscrème används direkt på TORR päls för att ta bort överflödigt fett från päls och hud. Den tar bort tuff smuts, fläckar och gula toner på vit päls som schampon helt enkelt inte kommer åt. Avhjälper tovig päls och fettsvans på din katt samt tar bort öronvax och öronmedicin, tjära från stranden, sav från träd samt överflödigt fett och olja på pälsen.


Använd Degreaser för bästa utställningsfinish. Groomer’s Goop Degreaser är den enda produkten i sitt slag på marknaden och en verkligt unik groomingupplevelse som ingen annan produkt ger. Innehåller Aloe Vera och E-vitamin för en frisk och sund hud och päls. Finns i flytande formula också och används på samma sätt som krämen..


Bruksanvisning: Degreasern används i TORR päls och börja applicera från huvud och till svans men var noga med så inte djuret får in det i ögonen. Låt den sedan verka i ca 5 min för att sedan skölja av med varmt vatten medan du masserar och skölj tills vattnet är helt klart. Groomer’s Goop – RENT på RIKTIGT 

Steg 2 - Snow White Shampoo (för vita pälsar) 


Ett drygt schampo som är framtaget för att ta bort envisa gula och koppartonade fläckar på vita pälsar, utan att ta bort de naturliga oljorna. Schampot tar fram den naturliga glansen på vita pälsar utan att använda blekmedel eller tuffa kemikalier. Med Aloe Vera och E-vitamin.


Steg 3 - Snow White Conditioner (för vita pälsar)


Balsam för vita pälsar. Appliceras i våt päls efter Snow White Shampoo och det återfuktar och mjukgör päls på djupet utan att ta bort de naturliga oljorna. Motverkar gula och koppartonade missfärgningar.

Shampoo Wipes 


Schampotvättlapparna är ett fantastiskt hjälpmedel överallt, inte minst på utställningen. Tvättlapparna används helt utan vatten återfuktar, rengör och behandlar både feta och torra pälsar. Ett enkelt sätta att tvätta din katt och hund och för att hålla pälsen fräsch och i skick mellan baden. Finns i burk med 40 st.

 Steg 2 - Glossy Coat Shampoo (för alla färger och pälsar)


Ett milt och drygt schampo som rengör päls och hud grundligt. Den lämnar päls & hud i fantastisk kondition och är så milt att du kan använda det varje dag. Till hund, katt och mindre pälsdjur och passar även till kattungar och valpar. Används efter Degreasern för bästa resultat. Med Aloe Vera och E-vitamin.


Steg 3 - Glossy Coat Conditioner (för alla färger och pälsar)

Balsam för alla färger och används efter schamponeringen för att få den allra sista finishen på pälsen. Återfuktar och behandlar på djupet och lämnar pälsen frisk & skinande.

5 N’ 1 Detangling spray 


Gör borstningen trevlig för ditt djur med denna pälsutredare. Den hjälper till att arbeta igenom tjock päls som är tovig och trasslig och gör pälsen blank. Den milda formulan är till och med säker för kattungar och valpar. Kombinera med schampotvättlapparna för ett helt sköljfritt bad. Detangling spray är din bästa hjälp i pälsvårdsvardagen!