Bli återförsäljare

Tidningen Ridsport har testat Galloping Goop Degreaser och blev en riktig HISS! 

Det är nu bevisat - Galloping Goop Degreaser är revolutionerande och rengör på djupet. Även Tidningen Ridsport blev så nyfikna att deras testpanel fick kolla om det verkligen fungerar. Det blev succe´ ! Läs artikeln nedan:

Tidningen Ridsport testar Degreaser : 

Före och efter Galloping Goop Degreaser!

RENT - på RIKTIGT!

Galloping Goop är en komplett serie av hästrengöringsprodukter. Förutom den unika rengöringkrämen Galloping Goop Degreaser (även som flytande) finns Equine Shampoo Wipes - Winning Award i USA. Det är en vattenfri rengöring och den är en perfekt fläckborttagare och ett måste på tävlingar och utställningar. Ta bara en tvättlapp och gnugga tills fläcken är borta! Vi har Equine Shampoo och Equine Conditioner för alla färger - du behöver inte mycket av det för att få hästen ren. Det är också väldigt lätt att skölja av. Vårt HI-HO Silver Schampo och HI-HO Silver Conditioner är de mest populära produkterna för att få de ljusa/vita/grå hästarna den extra vita effekten. Man använder först Degreaser och sedan HI-HO Silver-produkterna och man kan inte få hästen mer ren, vit och glänsande. Galloping Goop Detangling 5 N' 1 spray är en effektiv tagelutredare och gör stråna starkare och kan även användas som pälsglans. Men det finns inget silikon i produkten så inga hala tyglar eller problem med att sadeln glider.

VARFÖR GALLOPING GOOP:


*   Hästägaren sparar mycket tid och MYCKET slit! Degreasern gör jobbet själv!

*   Du använder den bara en gång och du behöver inte upprepa jobbet flera gånger för att få det perfekta resultatet!

*   Det är tids- och kostnadseffektivt!

*   På grund av att hästen blir ren på djupet, håller resultatet också längre!

*   Du behöver inte vara i spolspiltan när du applicerar Degreasern!

*  Du kan du göra andra saker medan produkten gör sitt jobb.

*   Hästen kommer bara att duscha en gång – mindre stressande, särskilt för unga hästar som kan vara lite nervösa inför duschen och         är rädda för vatten. 

*   Hästägaren sparar vatten genom att bara använda vatten en gång!

*   Galloping Goop är biologiskt nedbrytbart och giftfritt!

     ...och produkterna doftar helt fantastiskt gott!

VILLKOR FÖR ÅTERSÄLJARE:


Det är lätt att vara återförsäljare:


*  Du behöver inte beställa eller sälja för en viss summa/år. Men du måste testa produkterna själva innan du blir en återförsäljare så att du vet om det är något du gillar själv och du vet vilka goda resultat du får.  Jag har testkit på alla produkterna så ni får prova själva. Ni beställer ett kit (790kr ex moms) som ni betalar i förskott och på första ÅF fakturan dras summan av igen.

*  Du bör ha en fysisk butik där kunderna kan köpa produkterna och få guidning och råd men du får gärna ha en webbshop också.


Och det är allt! För att få prislista och mer information, klicka på knappen och fyll i formuläret. Berätta gärna lite om dig själv och ditt företag också så återkommer jag till dig! Du kan självklart ringa mig 0733-35 91 92 så tar vi dina frågor muntlig istället.


Med vänlig hälsning


Inger Nedergården, Kingers Import AB, Sverige

Distributör för Galloping Goop & Groomer's Goop i Norden.


Systrarna Elfstrand gillar Galloping Goop och vi har haft tre samarbeten (stallvloggar) med  Anna och Emma som slagit väl ut. En av filmlänkarna ligger på Galloping Goops startsida.