Ambassadörer

Ambassadörer

Ambassadörerna kan ni kontakta för att fråga om hur ni använder produkterna bäst . Tips och råd om användning i vardagen helt enkelt. Ambassadörerna är ryttare/uppfödare som själva använder produkterna och visar sig med sina hästar på utställningar och tävlingar. Kontakta dem så berättar de gärna om Galloping Goops produkter. Ambassadörer är inte återförsäljare av produkterna.


Bodil Blomberg, Little Big Ranch, Falun,

Tinker & Irish Cob  Tel: 073-939 45 00.  FB: Little Big Ranch

********

Mirre Mikkola- Bergqvist, Gypsycobs In Harmony, Malmköping

Tinker & Irish Cob Tel: 070-484 13 93.  FB:Gypscobs In Harmony

********

Marica Lindberg, Bloggar om westernridning.  Tävlar med skimmeln  Buffalo Soldier.  Instagram: @mariicaliindberg


********

Therese Edlund, Skultuna

Tävlar Working Equitation & dressyr med PRE hingsten Aragorn GE.  "Det är viktigt med "detaljerna" inför tävling, såsom ren och snygg häst 😊"

Tel 0707- 35 88 60. Instagram @aragornge.se

www.aragornGE.se

********

Stall Linell, Galoppvägen 109, 244 95 Dösjebro  tel  070-546 21 11 

Drivs av Lina och Fredrik Linell. Föder upp och säljer ett flertal hästar varje år. Lina, Fredrik och dottern Wilma - alla tre tävlar i hoppning. 

"Det sparar så mycket tid när man har så många hästar, att använda rengöringsprodukter som gör jobbet - som verkligen gör rent och håller längre"

********

Elvira Lindgren, Malmö.  Finns på Instagram @elviraa.lindgren
tävlar med sina två hästar Drumfries Barney & Essenar Zara i fälttävlan- en tävlingsgren där det gäller att kunna hålla sig och hästen snygg och proper under alla delmoment. Barney är en ljus skimmel så här krävs det smarta produkter att jobba med. Elvira tog SM - Guld 2020 med Barney och Elvira är också med i ungdomssatsningen MiDi Young Riders.

********

Elleonore Hammargren, Lund. Instagram @elleonore.h
Deltog i två SM-finaler 2021 i hoppning. Har vinster upp till msv A på både ponny och storhäst. Har ponnyn Archies Grey och storhästarna Acalibra, Copernicus och Comedy Spray. 

"För mig som har många hästar är det viktigt att jobba med produkter som gör rent på djupet efter bara en tvättning. Galloping Goop finslipar detaljerna och gör mitt jobb enkelt."

********

Före Degreaser

Efter Degreaser