Ambassadörer

Ambassadörer Galloping Goop


Ambassadörerna kan ni kontakta för att fråga om hur ni använder produkterna bäst . Tips och råd om användning i vardagen helt enkelt. Ambassadörerna är ryttare/uppfödare som själva använder produkterna och visar sig med sina hästar på utställningar och tävlingar. Kontakta dem så berättar de gärna om Galloping Goops produkter. Ambassadörer är inte återförsäljare av produkterna.


Bodil Blomberg, Little Big Ranch, Falun

Tinker & Irish Cob  Tel: 073-939 45 00.  FB: Little Big Ranch

********

Ann-Kathrin Ickler, Figeholm

In- & tillridning/träning/försäljning samt Equiterapeut och Sadelutprovare. Har en gård i Småland med alla olika sorters djur. 

Instagramkonto: @stora_fjalltorpet


********

Marica Lindberg, Bloggar om westernridning.  Tävlar med skimmeln  Buffalo Soldier.  Instagram: @mariicaliindberg

********

Therese Edlund, Skultuna

Tävlar Working Equitation & dressyr med PRE hingsten Aragorn GE.  De har kommit med i landslaget i WE 2023 och satsar nu framåt.

"Det är viktigt med detaljerna inför tävling, såsom ren och snygg häst 😊" Det är Therese och Aragorn GE som är i videon här på sajten.

Tel 0707- 35 88 60. Instagram @aragornge.se

www.aragornGE.se

********

Stall Linell, Galoppvägen 109, 244 95 Dösjebro  tel  070-546 21 11 

Drivs av Lina och Fredrik Linell. Föder upp och säljer ett flertal hästar varje år. Lina, Fredrik och dottern Wilma - alla tre tävlar i hoppning. 

"Det sparar så mycket tid när man har så många hästar, att använda rengöringsprodukter som gör jobbet - som verkligen gör rent och håller längre"

********

Elvira Lindgren, Malmö.  Finns på Instagram @elviraa.lindgren
tävlar med sina två hästar Gurkan (SWB) & Essenar Zara i fälttävlan- en tävlingsgren där det gäller att kunna hålla sig och hästen snygg och proper under alla delmoment. Gurkan är en ljus skimmel så här krävs det verkligen smarta produkter att jobba med. Elvira tog SM - Guld 2020 och är med i ungdomssatsningen MiDi Young Riders.

********

Elleonore Hammargren, Lund. Instagram @elleonore.h
Deltog i två SM-finaler 2021 i hoppning. Har vinster upp till msv A på både ponny och storhäst. Har ponnyn Archies Grey och storhästarna Acalibra, Copernicus och Comedy Spray. 

"För mig som har många hästar är det viktigt att jobba med produkter som gör rent på djupet efter bara en tvättning. Galloping Goop finslipar detaljerna och gör mitt jobb enkelt."

*******


Tuva Svensson, Instagram @tuvas_svensson
"Jag tävlar i hoppning på mina tre ponnysar och en storhäst. Hela min familj är aktiv och vi är på tävlingar och meeting runt om i Sverige nästan varje helg.
För mig är det jätteviktigt att mina hästar är rena och välskötta.

Det är därför jag valt att bli ambassadör för Galloping Goop, för det är produkterna som är bäst"

*******


Stall Tokarp, Gånghester. FB https://www.facebook.com/stalltokarp. Nås säkrast på mail stalltokarp@hotmail.com

My och Lena Magnusson driver ridskolan med 40-talet ponnyer och hästar som går på lösdrift. Här finns det behov av att kunna hålla hästarna rena längre och inte tvätta så ofta. 

Före Degreaser

Efter Degreaser